Agjencia Zhurnal.mk

6 vende ku nuk duhet t’i fshihni kurrë paratë

Nën dyshekë, qilima, në rrobat e papastra, libra ose sirtarë… Cilado nga këto vende që ju zgjidhni për të ruajtur para, mund të jeni absolutisht të sigurt që hajdutët do të “depërtojnë” dhe do t’i gjejnë ato.

Shumë njerëz vendosin të “fshehin” paratë në shtëpi, në vend që të kursejnë në një bankë, që është, pa dyshim, opsioni më i sigurt për të mbajtur para.

Nëse vendosni t’i mbani paratë në shtëpi, ka 6 vende ku nuk duhet t’i lini kurrë.

Nën dyshek

Dysheku në shtrat është një nga vendet e para që do të kontrollohet nga hajdutët. Le të themi që është shndërruar në opsionin “klasik” të fshehjes.

Kasaforta

Nuk ka rëndësi nëse kasaforta është e madhe apo e vogël, për aq kohë sa ka një kod, një bravë apo një çelës.

Dollapët, sirtarët…

Edhe pse mbani para në pjesë të tilla mobiliesh, hajdutët janë të pajisur mirë me të gjitha mjetet e nevojshme, por edhe shumë të aftë në thyerjen e bravave.

Qeset e vjetra, kuletat, çantat…

Jo, jo dhe jo!

Kosh me rroba të palara

Një “inspektim” i shprejtë nuk do t’u atyre kushtonte asgjë. As mos e mendoni.

Pas fotos ose nën llambë

Këto janë më shumë sugjerime kinematografike për të kursyer para, por në realitet nuk janë ideja më e mirë. Ju nuk mund të fshihni shumë kartëmonedha në vende si këto, pasi do të jenë lehtësisht të dukshme.

Marketing 2/1

Marketing 2/2

Marketing 2/1

Marketing 2/2

T E

Lajmet e fundit

Loading...