Agjencia Zhurnal.mk

7 fshatra të Sarajit nesër do të ngelin pa rrymë

Shkup, 10 gusht – Zhurnal.mk – Përshkak punimeve në rrjetin elektro distribuiv, nesër pa rrymë elektrike do të ngelin pjesë e përdoruesve nga komuna Kisella Vodës dhe Sarajit, informon Zhurnal.

Nesër nga ora 08:30 deri në ora 13:00, pa rrymë elektrike do të ngelin objektet e firmave në pjesën e ish fabrikës së xhamave, ndërsa nga ora 09:00 – 12:300, përdoruesit e rrugëve “Metodija Patçev”, dhe “Anton Dimitrov” në Draçevë.

Sipas paralajmërimeve, gjithashtu pa rrymë nga ora 09:00 deri në ora 14:00 do të ngelin banorët e fshatrave Semenishtë, Bukoviq, Çajlanë, Arnaqi, Llaskarcë, Paniçar dhe Raoviq të komunës së Sarajit.//Zhurnal.mk

Marketing 2/1

Marketing 2/2

Marketing 2/1

Marketing 2/2

Z H

Lajmet e fundit

Loading...