Bizele të gjata të gjelbra në mënyrën franceze

Bizele të gjata të gjelbra në mënyrën franceze

nga D V

Shtesë e lehtë e cila gatuhet shpejt

Bizelet kanë pak kalori, zero kolesterol dhe janë të pasura në përbërës ushqyes, proteina dhe fibra.

Nevojiten:

▪ 1 kg bizele të gjata të gjelbra
▪ 4 thelpinj hudhre, të prerë në feta
▪ vaj ulliri
▪ kripë
▪ piper

Përgatitja:

Zieni tërë bizelet në ujë të njelmët, por kujdesuni që të mos i zieni tepër.

Bizelen e zier kullojeni dhe fërgojeni në vaj ulliri derisa të zbutet. Kujdesuni të mos bëhet tepër e butë.

Para përfundimit të fërgimit shtoni hudhrën dhe fërgojeni edhe disa minuta.

Servireni si shtesë bashkë me mish apo mish peshku.

Ju bëftë mirë.

TË REKOMANDUARA

Kush jemi ne

Zhurnal.mk është Agjenci e Lajmeve e pavarur, e themeluar në vitin 2009, që e mbulon Maqedoninë, Kosovën, Shqipërinë edhe lajmet nga bota.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More