Nuk janë më shoqe? Ja çfarë tregon Jori Delli për Olta Gixharin!

nga D V

Jori Delli dhe Olta Gixhari kanë qenë dy ish-banore të edicionit të dytë të “BBV”.

E ftuar ditën e djeshme në një intervistë, ka qenë Jori Delli. Kjo e fundit ka folur pak nga jeta e saj profesionale dhe private, përfshirë këtu dhe lidhjen me rap artistin De Palma

Ndër të tjera ajo ka folur dhe për miqësinë e saj me Olta Gixharin ku është shprehur:

Lei: Me Olta Gixharin ke miqësi?

Jori: Oltën e dashuroj, e adhuroj është super femër dhe kur del me Oltën është super më pëlen shumë është shumë njeri i mirë.

TË REKOMANDUARA

Kush jemi ne

Zhurnal.mk është Agjenci e Lajmeve e pavarur, e themeluar në vitin 2009, që e mbulon Maqedoninë, Kosovën, Shqipërinë edhe lajmet nga bota.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More