Editoriale & Analiza

 

Kosovë

Shqipëri

Bota

Ekonomi

Kronika e Zezë

“Rruga ‘Nikolla Karev’ e njohur si ‘Rruga e Plastikave’ sot është e qetë dhe komunikacioni zhvillohet në mënyrë normale si çdo ditë tjetër, mbrëmë pak …

banner

Showbiz & Life Style

banner

Automobilizëm

Kush jemi ne

Zhurnal.mk është Agjenci e Lajmeve e pavarur, e themeluar në vitin 2009, që e mbulon Maqedoninë, Kosovën, Shqipërinë edhe lajmet nga bota.

@2009-2024 – All Right Reserved. Designed and Developed by Anet.com.mk

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More