Agjencia Zhurnal.mk

izvrsitel

Nga 24 korriku përmbaruesit sërish do munden të bllokojnë llogari dhe të paguajnë borxhe

Shkup, 3 korrik, zhurnal.mk – Përmbaruesit nga 24 korriku sërish do munden të bllokojnë llogaritë e qytetarëve dhe të kthejnë borxhet nga borxhlinjtë. Ndonëse dekreti paraprak i Qeverisë ishte ata të fillojnë me punë me …

Më tepër

Marketing

Mobile M1/1, M1/3

Mobile M1/2, M1/4

MARKETING

Marketing

Desktop PC2/1

Desktop PC2/2

Desktop PC2/3

Desktop PC2/4

Mobile M2/1

Mobile M2/3

Mobile M2/4

MARKETING POLITIK

Kosovë / Shqipëri

iMobile a3/1

iMobile a3/2

iMobile a3/3

iMobile a3/4

PC3/1

PC3/2

PC3/3

PC3/4

Ekonomi

Kronika

Marketing

Kulturë

Ekonomi / Teknologji / Kuriozitet

error: Content is protected !!