Agjencia Zhurnal.mk

Desktop Under Menu 1

Desktop Under Menu 2

cepreganov

Cepreganov: Numri i të infektuarve do të rritet dukshëm

Shkup, 4 qershor – Njëzet përqind e qytetarëve në përgjithësi nuk i respektojnë masat dhe pjesa tjetër prej nesh janë peng të atyre. Pra, që nga fillimi i pandemisë mosrespektimi i masave ka përfunduar tani …

Më tepër

Marketing

Mobile M1/1, M1/3

Mobile M1/2, M1/4

Desktop PC1/1, PC1/3

Desktop PC1/2, PC1/4

ZhurnalTV - Video Lajm

Marketing

Desktop PC2/1

Desktop PC2/2

Desktop PC2/3

Desktop PC2/4

Mobile M2/1

Mobile M2/2

Mobile M2/3

Mobile M2/4

Kosovë / Shqipëri

iMobile a3/1

iMobile a3/2

iMobile a3/3

iMobile a3/4

PC3/1

PC3/2

PC3/3

PC3/4

Ekonomi

Kronika

Marketing

Kulturë

Ekonomi / Teknologji / Kuriozitet