Agjencia Zhurnal.mk

Desktop Under Menu 1

Desktop Under Menu 2

0053AB9A-C2FE-4987-9782-5B42117E18D4_w1200_r1

Ekspertët: Rritja e numrit të të infektuarve, rezultat i mosdisciplinës qytetare

Shkup, 3 qershor, zhurnal.mk – Maqedonia e Veriut sërish ka regjistruar shifra të larta të të infektuarve me koronavirus. Të martën sipas Institutit të Shëndetit Publik, janë regjistruar mbi 60 të infektuar dhe një i …

Më tepër

Marketing

Mobile M1/1, M1/3

Mobile M1/2, M1/4

Desktop PC1/1, PC1/3

Desktop PC1/2, PC1/4

ZhurnalTV - Video Lajm

Marketing

Desktop PC2/1

Desktop PC2/2

Desktop PC2/3

Desktop PC2/4

Mobile M2/1

Mobile M2/2

Mobile M2/3

Mobile M2/4

Kosovë / Shqipëri

Desktop HP1/1

Mobile HPM1/1

Desktop S1/1, S1/2, S1/3

iMobile a3/1

iMobile a3/2

iMobile a3/3

iMobile a3/4

PC3/1

PC3/2

PC3/3

PC3/4

Ekonomi

Kronika

Marketing

Kulturë

Ekonomi / Teknologji / Kuriozitet