Agjencia Zhurnal.mk

Rekomanduara

Rekomanduara

Bekim Neziri

Bekim Neziri: Ujë, kanalizim e ndriçim rrugor për banorët e fshtartave shqiptare në Veles

Shkup, 6 korrik, Zhurnal.mk – Kandidati i BDI-së për deputet në zonën e tretë zgjedhore, Bekim Neziri ka premtuar para qytetarëve shqiptarë të Velesit dhe fshatrave për rreth se në mandatin e tij do të …

Më tepër

Marketing

Mobile M1/1, M1/3

Mobile M1/2, M1/4

MARKETING

Marketing

Desktop PC2/1

Desktop PC2/2

Desktop PC2/3

Desktop PC2/4

Mobile M2/1

Mobile M2/3

Mobile M2/4

MARKETING POLITIK

Kosovë / Shqipëri

iMobile a3/1

iMobile a3/2

iMobile a3/3

iMobile a3/4

PC3/1

PC3/2

PC3/3

PC3/4

Ekonomi

Kronika

Marketing

Kulturë

Ekonomi / Teknologji / Kuriozitet

error: Content is protected !!