Agjencia Zhurnal.mk

Rekomanduara

online mësim

Edhe sot dështoi ora mësimore online, sistemi assesi të funksionojë

Shkup, 29 shtator – Zhurnal.mk – Pas mos funksionimit të djeshëm të platformës nacionale për mësim nga distanca dhe orës e cila nuk u mbajt, pjesë e mësimdhënësve dhe profesorët vendosën sot përsëri të provojnë …

Më tepër

Marketing

Marketing

Desktop PC2/1

Desktop PC2/2

Desktop PC2/3

Desktop PC2/4

Rajon/Botë

iMobile a3/1

iMobile a3/2

iMobile a3/3

iMobile a3/4

PC3/1

PC3/2

PC3/3

PC3/4

Ekonomi

Kronika

Marketing

Kulturë

Ekonomi / Teknologji / Kuriozitet