Agjencia Zhurnal.mk

Rekomanduara

Kufiri-me-serbinë-Maqedoni-2048x1395

Serbia rrit masat e sigurisë në kufirin me Maqedoninë e Veriut

Tabanoc, 11 gusht – Zhurnal.mk – Tela me gjemba u vendosën në kufirin ndërmjet Maqedonisë së Veriut dhe Serbisë. Madje edhe një rrugë përskaj për intervenim të shpejtë të xhandarmërisë serbe. Shteti fqinj barrikadoi vijën …

Më tepër

Marketing

Marketing

Desktop PC2/1

Desktop PC2/2

Desktop PC2/3

Desktop PC2/4

Marketing

Mobile M2/1

Mobile M2/1

Mobile M2/3

Mobile M2/4

iMobile a3/1

iMobile a3/2

iMobile a3/3

iMobile a3/4

PC3/1

PC3/2

PC3/3

PC3/4

Ekonomi

Kronika

Marketing

Kulturë

Ekonomi / Teknologji / Kuriozitet

error: Content is protected !!