Agjencia Zhurnal.mk

Rekomanduara

auto_08dron11591622878

Ndotësit do të kapen me dron, nga 18 xhirime, kapet një ndotës

Shkup, 20 shtator – Patrulla ekologjike, me dron fluturon disa herë në javë për të kontrolluar se kush ndotë dhe krijon deponi të egra, në Shkup.  “Qëllimi është që të edukohen qytetarët, veçanërisht bujqit që …

Më tepër

Marketing

Marketing

Desktop PC2/1

Desktop PC2/2

Desktop PC2/3

Desktop PC2/4

Marketing

iMobile a3/1

iMobile a3/2

iMobile a3/3

iMobile a3/4

PC3/1

PC3/2

PC3/3

PC3/4

Ekonomi

Kronika

Marketing

Kulturë

Ekonomi / Teknologji / Kuriozitet