Agjencia Zhurnal.mk

Rekomanduara

120011298_3737675549593741_7834406520300538736_o

Ambasada amerikane ia “ngre veshin” Grubit?!

Shkup, 22 shtator, zhurnal.mk – Ambasadori i Republikës Popullore të Kinës Xhang Xuo gjatë takimit me zëvëndëskryeministrin e parë në Qeveri e hapi temën e rrjetit 5G dhe komunikimeve dixhitale, por foli edhe për kompanitë …

Më tepër

Marketing

Marketing

Desktop PC2/1

Desktop PC2/2

Desktop PC2/3

Desktop PC2/4

Marketing

iMobile a3/1

iMobile a3/2

iMobile a3/3

iMobile a3/4

PC3/1

PC3/2

PC3/3

PC3/4

Ekonomi

Kronika

Marketing

Kulturë

Ekonomi / Teknologji / Kuriozitet