Agjencia Zhurnal.mk

Rekomanduara

venko filipçe

Filipçe paralajmëron masa të reja restriktive për mbrojtje nga korona virusi

Shkup, 22 shtator – Zhurnal.mk – Gjendja me koronavirusin te ne, por edhe gjithkund në Evropë dhe shumë vende të botës po përkeqësohet me përfundimin e verës. Britania e Madhe, Franca, Spanja, Çekia, Holanda janë …

Më tepër

Marketing

Marketing

Desktop PC2/1

Desktop PC2/2

Desktop PC2/3

Desktop PC2/4

Marketing

iMobile a3/1

iMobile a3/2

iMobile a3/3

iMobile a3/4

PC3/1

PC3/2

PC3/3

PC3/4

Ekonomi

Kronika

Marketing

Kulturë

Ekonomi / Teknologji / Kuriozitet