Agjencia Zhurnal.mk

Rekomanduara

shkolla-1-768x510

Çfarë po ndodhë, përsëri shtyhet mbledhja për të përcaktuar protokolet për procesin mësimor

Shkup, 11 gusht – Zhurnal.mk – Mbledhja që duheshte të mbahet sot mes KSI-së dhe MASH-it, në lidhje me protokolet për mënyrën e rrjedhjes së procesit arsimor nga 1 shtatori, është shtyrë për nesër, informon …

Më tepër

Marketing

Marketing

Desktop PC2/1

Desktop PC2/2

Desktop PC2/3

Desktop PC2/4

Marketing

Mobile M2/1

Mobile M2/1

Mobile M2/3

Mobile M2/4

iMobile a3/1

iMobile a3/2

iMobile a3/3

iMobile a3/4

PC3/1

PC3/2

PC3/3

PC3/4

Ekonomi

Kronika

Marketing

Kulturë

Ekonomi / Teknologji / Kuriozitet

error: Content is protected !!