Agjencia Zhurnal.mk

Rekomanduara

cisternë

Edhe Shkupi rrezikohet nga materie të rrezikshme në oborrin e OHIS, mund të shkaktojë dhe vdekje

Shkup, 6 gusht – Zhurnal.mk – Në oborrin e ish fabrikës të Ohis, me vite është e parkuar një cisternë në të cilën në mënyrë jo të duhur ka të vendosur 14 tonë Polivinil kloruri, …

Më tepër

Marketing

Marketing

Marketing

Mobile M2/1

Mobile M2/1

Mobile M2/3

Mobile M2/4

iMobile a3/1

iMobile a3/2

iMobile a3/3

iMobile a3/4

PC3/1

PC3/2

PC3/3

PC3/4

Ekonomi

Kronika

Marketing

Kulturë

Ekonomi / Teknologji / Kuriozitet

error: Content is protected !!