Agjencia Zhurnal.mk

Rekomanduara

klinika spital

1 e vdekur dhe 144 të infektuar me Covid në 24 orët e fundit në Maqedoni

Shkup, 11 gusht – Zhurnal.mk – Në 24 orët e fundit janë bërë 1885 testime, ndërsa janë regjistruar 141 raste të reja me Covid 19, informon Zhurnal. Sipas qyteteve, në Shkup janë regjistruar 39 raste …

Më tepër

Marketing

Marketing

Desktop PC2/1

Desktop PC2/2

Desktop PC2/3

Desktop PC2/4

Marketing

Mobile M2/1

Mobile M2/1

Mobile M2/3

Mobile M2/4

iMobile a3/1

iMobile a3/2

iMobile a3/3

iMobile a3/4

PC3/1

PC3/2

PC3/3

PC3/4

Ekonomi

Kronika

Marketing

Kulturë

Ekonomi / Teknologji / Kuriozitet

error: Content is protected !!