Agjencia Zhurnal.mk

Rekomanduara

qeveria-MK-780x439

Jozyrtarisht zbulohen emrat/Kush do zë postin e ministrit?

Shkup, 9 gusht – Partitë politike tashmë janë duke diskutuar krahas programit zgjedhor dhe harmonizimin e tyre edhe emrat e mundëshëm në dikasteret të cilat do të drejtojnë. Pasiqë me të madhe përflitet që koalicioni …

Më tepër

Marketing

Marketing

Desktop PC2/1

Desktop PC2/2

Desktop PC2/3

Desktop PC2/4

Marketing

Mobile M2/1

Mobile M2/1

Mobile M2/3

Mobile M2/4

iMobile a3/1

iMobile a3/2

iMobile a3/3

iMobile a3/4

PC3/1

PC3/2

PC3/3

PC3/4

Ekonomi

Kronika

Marketing

Kulturë

Ekonomi / Teknologji / Kuriozitet

error: Content is protected !!