Agjencia Zhurnal.mk

Rekomanduara

Aeroporti_Shkupit

MSH: Shumica e atyre që udhëtuan në Finlandë ishin nga Kosova dhe Finlanda

Shkup, 11 gusht – Zhurnal.mk – Lidhur me informatat për fluturimin nga Shkupi në Turku të Finlandës, ku sipas autoriteteve të Finlandës, nga një aeroplan prej 157 udhëtarë, pas testimit vullnetar, 24 prej tyre kanë …

Më tepër

Marketing

Marketing

Desktop PC2/1

Desktop PC2/2

Desktop PC2/3

Desktop PC2/4

Marketing

Mobile M2/1

Mobile M2/1

Mobile M2/3

Mobile M2/4

iMobile a3/1

iMobile a3/2

iMobile a3/3

iMobile a3/4

PC3/1

PC3/2

PC3/3

PC3/4

Ekonomi

Kronika

Marketing

Kulturë

Ekonomi / Teknologji / Kuriozitet

error: Content is protected !!