Agjencia Zhurnal.mk

Rekomanduara

emigrant

ANSA: Fluks i rritur i emigrantëve nëpër rutën emigruese ballkanike

Shkup, 11 gusht – Zhurnal.mk – Informatat e fundit për numrin e emigrantëve të zbuluar dhe për incidentet në vendet e Ballkanit, tregojnë në rritje të fluksit emigrues nëpër rutën ballkanike edhe krahas krizës me …

Më tepër

Marketing

Marketing

Desktop PC2/1

Desktop PC2/2

Desktop PC2/3

Desktop PC2/4

Marketing

Mobile M2/1

Mobile M2/1

Mobile M2/3

Mobile M2/4

iMobile a3/1

iMobile a3/2

iMobile a3/3

iMobile a3/4

PC3/1

PC3/2

PC3/3

PC3/4

Ekonomi

Kronika

Marketing

Kulturë

Ekonomi / Teknologji / Kuriozitet

error: Content is protected !!