Agjencia Zhurnal.mk

Rekomanduara

spitali

VMRO-DPMNE: Numri i të infektuarve është 6 herë më i madh se parashikimet e Filipçes

Shkup, 6 gusht – Zhurnal.mk – VMRO-DPMNE përmes komunikatës së sotme për media ka akuzuar Zoran Zaev dhe Venko Filipçe për keqmenaxhim me Covid 19, informon Zhurnal. Siç thonë nga DPMNE, Qeveria e udhëhequr nga …

Më tepër

Marketing

Marketing

Marketing

Mobile M2/1

Mobile M2/1

Mobile M2/3

Mobile M2/4

iMobile a3/1

iMobile a3/2

iMobile a3/3

iMobile a3/4

PC3/1

PC3/2

PC3/3

PC3/4

Ekonomi

Kronika

Marketing

Kulturë

Ekonomi / Teknologji / Kuriozitet

error: Content is protected !!