Agjencia Zhurnal.mk

Rekomanduara

gashi-zaev-2

Zhurnal mëson: Zaevi në negociata me ASHA-në, për qeveri të zgjeruar

Shkup, 6 gusht, Zhurnal.mk – Sot është dita e tretë e afatit për të formuar shumicën parlamentare dhe formimin e Qeverisë së re në Maqedoni. Që të dyja partitë maqedonase, LSDM dhe VMRO-DPMNE janë në …

Më tepër

Marketing

Marketing

Marketing

Mobile M2/1

Mobile M2/1

Mobile M2/3

Mobile M2/4

iMobile a3/1

iMobile a3/2

iMobile a3/3

iMobile a3/4

PC3/1

PC3/2

PC3/3

PC3/4

Ekonomi

Kronika

Marketing

Kulturë

Ekonomi / Teknologji / Kuriozitet

error: Content is protected !!