Agjencia Zhurnal.mk

Rekomanduara

Bujar-Osmani-e1548153184602

Osmani: Emri i Elenovskit aspak nuk është në lojë

Shkup, 6 gusht – Zëvendëskryeministri dhe zëdhënësi i BDI-së Bujar Osmani thotë se për formimin e qeverisë do të bisedojnë me të gjitha partitë politike. Së pari,  thotë bisedojmë me partnerët e tanishëm të koalicionit …

Më tepër

Marketing

Marketing

Marketing

Mobile M2/1

Mobile M2/1

Mobile M2/3

Mobile M2/4

iMobile a3/1

iMobile a3/2

iMobile a3/3

iMobile a3/4

PC3/1

PC3/2

PC3/3

PC3/4

Ekonomi

Kronika

Marketing

Kulturë

Ekonomi / Teknologji / Kuriozitet

error: Content is protected !!