Agjencia Zhurnal.mk

Rekomanduara

gashisela

Koalicioni Aleanca për Shqiptarët dhe AlternAtivA: Nuk kemi bisedime për pjesëmarrje në qeveri

Shkup, 14 gusht – Koalicioni Aleanca për Shqiptarët & AlternAtivA është sot këtu që, pas dhënies së mandatit për formimin e qeverisë së re, të prononcohet në lidhje me këto zhvillime dhe të deklarohet përkitazi …

Më tepër

Marketing

Marketing

Desktop PC2/1

Desktop PC2/2

Desktop PC2/3

Desktop PC2/4

Marketing

Mobile M2/1

Mobile M2/1

Mobile M2/3

Mobile M2/4

iMobile a3/1

iMobile a3/2

iMobile a3/3

iMobile a3/4

PC3/1

PC3/2

PC3/3

PC3/4

Ekonomi

Kronika

Marketing

Kulturë

Ekonomi / Teknologji / Kuriozitet

error: Content is protected !!