Agjencia Zhurnal.mk

Rekomanduara

Cipras

Cipras: Micotakis duhet t’u kërkojë falje grekëve që i mashtroi dhe i mbushi me gënjeshtra, urrejtje dhe ndarje për Marrëveshjen e Prespës

Athinë, 20 shtator, Zhurnal.mk – Kur e zgjidhëm problemin me fqinjët verior, zgjodhën ta ngrejnë vendin në këmbë, ndërsa tani kryeministri i Maqedonisë së Veriut i lavdëroi për respektim e tyre besnik të Marrëveshjes së …

Më tepër

Marketing

Marketing

Desktop PC2/1

Desktop PC2/2

Desktop PC2/3

Desktop PC2/4

Marketing

iMobile a3/1

iMobile a3/2

iMobile a3/3

iMobile a3/4

PC3/1

PC3/2

PC3/3

PC3/4

Ekonomi

Kronika

Marketing

Kulturë

Ekonomi / Teknologji / Kuriozitet