Agjencia Zhurnal.mk

Rekomanduara

9706861E-AD23-4576-A42F-466DB6F296B7_w1023_r1_s

Punëtorët hezitojnë kthimin në punë, arsyetohen me kujdesin e fëmijëve

Shkup, 22 shtator, zhurnal.mk – Të mërkurën të gjithë punonjësit e sektorit publik dhe privat, të liruar nga obligimet për shkak të pandemisë së koronavirusit, duhet të kthehen në vendet e tyre të punës. Nga …

Më tepër

Marketing

Marketing

Desktop PC2/1

Desktop PC2/2

Desktop PC2/3

Desktop PC2/4

Marketing

iMobile a3/1

iMobile a3/2

iMobile a3/3

iMobile a3/4

PC3/1

PC3/2

PC3/3

PC3/4

Ekonomi

Kronika

Marketing

Kulturë

Ekonomi / Teknologji / Kuriozitet