Agjencia Zhurnal.mk

Gazmend Freitag – Art në shina

Gazmend Freitag: Art në shina. Piktori Gazmend Freitag ka kënaqësinë të jetë pjesë e jetës publike në qytetin e Linzit dhe kultivon bashkëveprimin me artistët tjerë dhe publikun. Kështu që është e natyrshme për te të ulet në shinat e trenit në Stacionin e Linz-it në Austri dhe ta përcjellë […]

Kodra dhe Gazmend Freitagu, kur piktori nuk gënjen

Bota është një mrekulli e përzier me tmerr, shpreh në veprën e tij ”Ibrahim Kodra“. Në pikturën e tij ai ka përfshirë botën mbarë, sepse u flet njerëzve për realitetin e tyre në secilin vend, në mënyra të ndryshme. Ai dha një kontribut të pakrahasueshëm për Shqipërinë, për ato që […]