Agjencia Zhurnal.mk

Abdulselam Selami: Zhvillojmë vendet rurale

Tetovë, 4 korrik – Pollogut ju shtua edhe një bukuri dhe atë në Komunën e Vrapçishtës me dy rrugë shum të dobishme për banorët e Negotinës, Senokosit dhe Gradecit.

Shuma e investimit të dy projekteve mbi 500.000 euro të finansuara nga Agjencia për mbështetje finansiare në bujqësi dhe zhvillim rural dhe të aplikuara nga Komuna e Vrapçishtit.

Pollogu mer hisen e vet nga buxheti i shtetit. Me shëndet për banorët, është shprehur kështu zv.drejtori Selami.

Marketing 2/1

Marketing 2/2

Marketing 2/1

Marketing 2/2

T E

Lajmet e fundit

Loading...