Agjencia Zhurnal.mk

Afati i fundit për të aplikuar për mbështetje financiare për kompanitë që kanë investuar gjatë pandemisë

Shkup, 30 korrik, zhurnal.mk – Nesër është afati i fundit për të aplikuar në thirrjen publike për mbështetje financiare, për të përforcuar konkurrencën e subjekteve afariste në periudhën pas Covid-19, e cila është e dedikuar për kompanitë që kanë investuar gjatë pandemisë së koronavirusit.

Me thirrjen publike, e cila është pjesë e grupit të tretë të masave ekonomike për të mbështetur ekonominë nga pasojat e shkaktuara nga pandemia, shteti siguron mbështetje financiare prej gjithsej 20 milionë euro për të gjitha kompanitë që këtë vit, krahas krizës pandemike dhe ekonomike, vazhduan të punojnë dhe investojnë në rritje dhe zhvillimin e biznesit të tyre.

Thirrja publike është publikuar në ueb faqen e Ministrisë së Ekonomisë, më 12 qershor të vitit 2020 dhe deri më tani janë pranuar mbi 300 kërkesa nga kompanitë.

Marketing 2/1

Marketing 2/2

Marketing 2/1

Marketing 2/2

XH.I

Lajmet e fundit

Loading...

Regjistrim Domain, Ueb Hosting, Uebfaqe për kompaninë tuaj, vetëm për    273 euro

error: Content is protected !!