Agjencia Zhurnal.mk
Ekonomi Maqedoni

Afati për parashtrimin e TVSH 04 vazhdohet deri më 29 janar

Shkup, 23 janar – Nga DAP i informojnë tatimpaguesit dhe kontabilistët se afati për dorëzimin e formularëve TVSH-04 për periudhën tatimore nga 01.10.2020-31.12.2020 dhe 01.12.2020 -31.12.2020 shtyhet për katër ditë, përkatësisht afati i fundit për dorëzim do të jetë 29 janari i vitit 2021.

“Me vendosjen e një formulari të ri të TVSH-së 04 në përputhje me ndryshimet në Ligjin për tatimin për vlerën e shtuar (Gazeta Zyrtare e RM, nr. 267/20), është konstatuar parashtrim i vështirësuar i formularit TVSH-04”, kumtoi Drejtoria për të ardhura publike.

Postime të ngjashme

Përfundoi debati i përgjithshëm rreth propozim ligjit për plotësimin e Ligjit për financimin e njësive të pushtetit lokal

R Zh

CMG-ja: Marrëveshja e Treguesve Gjeografikë Kinë-BE nxit tregtinë shumëpalëshe

R Zh

Vestager: Të respektohen rregullat e BE-së në planet kombëtare të rimëkëmbjes

T E

Lefkov: Për lëshimet e platformës së regjistrimit nuk është fajtor populli

T E

Qeveria e miratoi Protokollin shëndetësor për zbatimin e regjistrimit

T E

Analistët për Zhurnal: Problemi me bullgarët do të jetë më shumë serioz se ai grek

Z H

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Akcepto Më tepër...