Agjencia Zhurnal.mk

Afrim Gashi realizoi takim me tregtarët e “Tregut të Gjelbër – Kvantashki” në Shkup

Shkup, 11 korrik, Zhurnal.mk – Kryetari i Alternativës, Afrim Gashi, së bashku me kryetarin e Aleancës për Shqiptarët, Ziadin Sela, dhe partnerët e koalicionit “TASH është koha”, sot në mëngjes ka vizituar tregtarët e “Tregut të Gjebër – Kvantashki” në Shkup.

Gjatë këtij takimi, kryetari Gashi u njoftua për së afërmi me hallet e tregtarëve dhe problemet socio-ekonomike të tyre.

Koncepti “shtet për të gjithë” do të jetë zëri i afaristëve dhe investimeve kapitale në vend.

Marketing 2/1

Marketing 2/2

Marketing 2/1

Marketing 2/2

R ZH

Lajmet e fundit

Loading...

Regjistrim Domain, Ueb Hosting, Uebfaqe për kompaninë tuaj, vetëm për    273 euro

error: Content is protected !!