Agjencia Zhurnal.mk

Afrim Gashi vizitë klubit futbollistik Bashkimi në Kumanovë

Kumanovë, 30 qershor, Zhurnal.mk – Në kuadër të fushatës për zgjedhjet e parakohshme parlamentare për vitin 2020 që do të mbahen me 15 korrik, bartësi i njësisë zgjedhore numër 2, njëkohësisht kreu i partisë shqiptare Alternativa, Afrim Gashi sot ka vizituar klubin fudbollistik “Bashkimi” në Kumanovë, me ç’rast është biseduar vëllazërisht për sfidat e sportit e problematikat në përgjithësi, përcjell Zhurnal.mk

“Sot vizitova klubin fudbollistik “Bashkimi” në Kumanovë, me ç’rast biseduam vëllazërisht për sfidat e sportit e problematikat në përgjithësi. I sigurova sportdashësit se një nga shtyllat e platformës tonë, është edhe krijimi i kushteve sa më të mira për talentet e sportit dhe mbështetjen e tyre.”, njofton Gashi

Marketing 2/1

Marketing 2/2

Marketing 2/1

Marketing 2/2

R ZH

Lajmet e fundit

Loading...