Ekonomi Maqedoni

Agjencia për Konfiskim të Pronës lëshon në buxhet 30 milion denarë

Zhurnal Ads

Shkup, 1 shtator – Zhurnal.mk – Agjencia për Menaxhim me Pronën e Sekuestruar nga shitjet e realizuara dhe pagesën e fitimit pronësor në buxhetin shtetëror ka transferuar 30 milionë denarë.

“Agjencia për Menaxhim me Pronën e Konfiskuar me të gjitha kapacitete në dispozicion gjatë këtij viti deri në gusht, në mënyrë aktive zbatoi shitje nga të cilat janë realizuar të ardhura në vlerë prej 16 milionë denarë, ndërsa gjithsej 14 milionë denarë janë paguar nga mjetet e përfituara në mënyrë të paligjshme, që rezultoi me hyrjen e mjeteve monetare në Buxhetin e RMV-së ku janë paguar gjithsej 30 milionë denarë”, thonë nga Agjencia.

Theks dhe prioritet kryesor në vitin 2020, ka qenë, shtojnë, intensifikimi i shitjes së gjësendeve të konfiskuara në mënyrë të ligjshme, pagesa e vazhdueshme e pasurisë së fituar në mënyrë të paligjshme dhe sekuestrimi.//Zhurnal.mk

Postime të ngjashme

Analistët: Sela nuk ka strategji, do ta ketë vështirë të ruaj unitetin brenda ASH-së

XH,I

1895 raste aktive me Covid 19, para 1 muaji ishin dyfish më shumë – 3648

Z H

Me masa dhe protokolle të veçanta, dje nisi viti i ri shkollor në Maqedoninë e Veriut

XH,I
duke ngarkuar....

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read more...