Agjencia Zhurnal.mk

Agjencitë turistike do të japin vauçerë për aranzhmanet e dështuara

Shkup, 24 mars – Zhurnal.mk – Qytetarët të cilët kanë paguar aranzhmane turistike, dhe të njejtat kanë dështuar përshkak krizës me korona virusin, do të fitojnë vauçerë nga agjencitë turistike me vlerë deri më 31 dhjetor vitin e ardhshëm, informon Zhurnal.

Për këtë është përgatitur një propozim ligj me çka është paraparë që agjencitë të sigurojnë vauçerë me vlerë të aranzhmaneve që kanë paguar, e të cilat mund t’i shfrytëzojnë kudo deri në fund të vitit 2021.

Dhënia e vauçerëve do të unifikohet për të gjitha agjencitë dhe do të realizohet nga të dyja palët, agjencia turistike dhe udhëtarët.

Në rast se ndonjë agjenci turistike falimenton apo mbyllë biznesin e saj, do të duhet tërësisht t’ua kthejnë të hollat udhëtarëve./Zhurnal.mk

Marketing 2/1

Marketing 2/2

Marketing 2/1

Marketing 2/2

Z H

Lajmet e fundit

Loading...