Agjencia Zhurnal.mk

“Air Prishtina” nis fluturimet 14 herë në javë nga Zvicra në Kosovë

Shkup, 27 qershor – Kompania “Air Prishtina”, duke filluar nga 28 qershori do të fillojnë fluturimet nga Cyrihu dhe Bazeli.

Në aeroportin e Prishtinës “Adem Jashari” do të ketë fluturime për në Zvicër. Fluturimi tjetër i radhës do të jetë më datën 28 qershor 2020.

Pas disa jave bllokime të fluturimeve, nga data 28 qershor kompania “Air Prishtina” ka njoftuar se do të fillojë fluturimet drejt Cyrihut dhe Bazelit 14 herë në javë, shkruan albinfo.ch.

Albinfo.ch është njoftuar se fluturimi do të realizohet nga kompania CHAIR nga Zürich për në Prishtinë.

Po ashtu, kompania ka njoftuar se fluturime do të ketë edhe nga Gjermania në Kosovë, nga Munchen, Sttutgart, Frankfurt dhe Dusseldorf, 7 herë në javë.

Ndërsa nga 1 korriku fluturime do të ketë edhe nga Zyrihu Në Shkup 7 herë në javë, ndërsa në Ohër 3 herë në javë.

Sqarim: Duhet të keni mirëkuptim dhe për dokumente udhëtimi, kontaktoni autoritetet relevante dhe përcillni informacionin e ambasadave/Zyrave të Huaja në Kosovë në faqet e tyre zyrtare, transmeton albinfo.ch.

Rezervoni biletën tuaj të fluturimit ose rirezervoni një fluturim ekzistues që mund të keni me Chair Airline përmes internetit të Air Prishtina www.airprishtina.com

Njoftimi i plotë

Ofertë speciale nga Data 28.06.2020 #eurowings #Chari
München – Prishtinë
Stuttgart – Prishtinë
Frankfurt – Prishtinë
Dusseldorf – Prishtinë
Zurich – Prishtinë
Verona – Prishtinë
Prishtinë – Stuttgart
Prishtinë – Frankfurt
Prishtinë – Dusseldorf
Prishtinë – Zurich
Prishtinë – Basel
Prishtinë – Verona

Ndërsa nga Data 01.07.2020 #eurowings #Chari
Zurich – Shkup
Zurich – Ohër

Marketing 2/1

Marketing 2/2

Marketing 2/1

Marketing 2/2

T E

Lajmet e fundit

Loading...