Agjencia Zhurnal.mk

Aksident në afërsi të Univerzitetit të Tetovës, 5 persona të lënduar

Tetovë, 20 shtator – Sapo ka ndodhur një as ki dent i rëndë në Tetovë ku kanë mbetur 5 të lë nduar.

Ak sid enti ka ndodhur në rrugën e Ilindenit në hyrje të Tetovës prej Gostivarit gjegjësisht në rrethrrotullimin afër shkollës bujqësore.

Siç mësohet, vetura Opel Corsa është përplasur me BMW ku kanë mbetur 5 të lë nduar mes tyre një vajzë ka pësuar lë ndime të rënda.

Policia ende është në vendin e ngjarjes dhe vazhdon të merret me zbardhjen e ak si dentit.

Marketing 2/1

Marketing 2/2

Marketing 2/1

Marketing 2/2

T E

Lajmet e fundit

Loading...