Agjencia Zhurnal.mk

Aksident në Çair, lëndohen dy persona

Dje në orën 13.20 është denoncuar se në Shkup, në rr. “Cvetan Dimov”, ka ndodhur fatkeqësi trafiku ndërmjet automjetit “Mercedes”, me targa të Shkupit, e drejtuar nga M.J.(24) nga Shkupi dhe moped “Pijaxho” me targa të Shkupit, i drejtuar nga A.B.(18) nga Shkupi. Në katë fatkeqësi lëndime të rrënda trupore ka marrë 17-vjeçari, bashkëudhëtar në moped, ndërsa lëndime trupore ka marrë vozitësi mopedit, lëndime të cilat u konstatuan në Kompleksin klinik “Nënë Tereza”, ku ishin dërguar për t’ua dhënë ndihmën mjekësore. Është kryer hetim në vendin e fatkeqësisë nga ekipi hetues i SPB Shkup.

Marketing 2/1

Marketing 2/2

Marketing 2/1

Marketing 2/2

S.B.

Lajmet e fundit

Loading...

Regjistrim Domain, Ueb Hosting, Uebfaqe për kompaninë tuaj, vetëm për    273 euro

error: Content is protected !!