Agjencia Zhurnal.mk

Aksident në Saraj

Shkup, 26 korrik – Sot në pasdite në autostradën Shkup-Tetovë tek ura e Vardarit në Saraj ka ndodhur një aksident trafiku ku janë përfshi disa autimobila.

Nga vendi i ngjarjes mësohet se ka lehtë të lënduar. Policia ka dalë vend të ngjarjes dhe ka rregulluar qarkullimin e lirshëm të autostradës.

Marketing 2/1

Marketing 2/2

Marketing 2/1

Marketing 2/2

T E

Lajmet e fundit

Loading...