Agjencia Zhurnal.mk

Aksion pastrimi nga Higjiena Komunale në Çarshinë e Vjetër në Shkup

Shkup, 2 korrik – Zhurnal.mk – Mbrëmë gjatë orëve të vona, Higjiena Komunale Shkup ka ndërmarë aksion masiv për pastrimin e tërësishëm të Bulevardit Krste Petkov Misirkov, si dhe Çarshinë e vjetër, informon Zhurnal.

Çarshia e Vjetër padyshim se është pasuri e përbashkët dhe e njejta duhet të mirëmbahet sikur nga komuna ashtu edhe nga qytetarët.

Komuna Çairit mbrëmë në bashkëpunim me Higjienën Komunale, vendosën që të pastrojnë këtë zonë me qëllim që të mos përhapet dhe të luftohet Covid 19, por edhe qytetarët të kenë një ambient më të pastër.

Në vijim keni dhe videot nga aksioni i pastrimit

Çarshija e Vjetër po pastrohet, pamjet flasin më së miri për qëllimin tonë se mirëmbajtja e të mirave publike dhe…

Posted by Visar Ganiu – Faqja zyrtare on Thursday, July 2, 2020

Marketing 2/1

Marketing 2/2

Marketing 2/1

Marketing 2/2

Z H

Lajmet e fundit

Loading...

Regjistrim Domain, Ueb Hosting, Uebfaqe për kompaninë tuaj, vetëm për    273 euro

error: Content is protected !!