Aksion për pyllëzim të sipërfaqeve të djegura në atarin e fshatit Tenovë

Shkup, 3 tetor – Kryeministri Zoran Zaev dhe ministri i Bujqësisë, Pylltarisë dhe Ekonomisë së Ujërave, Arjanit Hoxha do të vizitojnë sot fshatin Tenovë, Komuna e Bërvenicës.

 

Sipas shërbimit për shtyp të qeverisë, janë parashikuar deklarata me rastin e aksionit për pyllëzimin e zonave të djegura në zonën e fshatit Tenovë.

Do të marrin pjesë edhe përfaqësues të Ndërmarrjes Publike “Pyjet Kombëtare”. 

Related posts

Interesimi për vaksinim në mesin e qytetarëve të Kërçovës ka rënë

D V

Qytetarët paraqesin më shumë ankesa për diskriminim në vendin e punës

Z H

Gjithsej 1.158 raste të reja me COVID-19 në Maqedoni, humbin jetën 19 pacientë

D V

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More