Agjencia Zhurnal.mk

Alarmante/Në Gostivar ajri shumë i ndotur këtë mëngjes

Gostivar, 22 janar – Në Gostivar këtë mëngjes u mat ndotja rekorde e ajrit, d.m.th stacioni matës tregon një ndotje prej 983 µg / m3 ndërsa grimcat 50 PM lejohen. Vlerat e dëmshme të grimcave filluan të rriten në orën dy pasdite nga dje.

Stacionet e ndotjes në Shkup janë gjithashtu shumë të ndotura, veçanërisht në Rektorat me përqendrime të grimcave të PM deri në 367 µg / m3. Në Lisice, maten 140 µg / m3 dhe Qendra 122 µg / m3.

Marketing 2/1

Marketing 2/2

Marketing 2/1

Marketing 2/2

T E

Lajmet e fundit

Loading...