Agjencia Zhurnal.mk

ALARMANTE/Shkupi, qyteti i 11 më i ndotur në nivel botërorë

Shkup, 16 nëntor – Në listën e air visual, Shkupi sot është në vendin e 11 nga qytetet më të ndotura në mbarë botën. Krahas Shkupit, ajri shumë i ndotur sot ka qenë edhe në Tetovë, Kumanovë dhe Manastir.

Strumica në anën tjetër është gjysëm e ndotur ndërsa në komunat tjera ajri është më i pastër, derisa këto të dhëna mund të shihen edhe në faqen zyrtare të Ministrisë së ambientit jetësorë dhe planifikimit hapësinor.

Marketing 2/1

Marketing 2/2

Marketing 2/1

Marketing 2/2

T E

Lajmet e fundit

Loading...