Agjencia Zhurnal.mk

Alarmi për bombë në Shkup, i rrejshëm

Shkup, 17 shtator – Burime të Alsat brenda Ministrisë së Punëve të Brendshme njoftojnë se pas vendosjes së perimetrit të sigurisë dhe kryerjes së kontrolleve, është vërtetuar se bëhet fjalë për alarm të rrejshëm për bombë në rrugën “Aradhet Partizane”.

Tashmë policia ka zhbllokuar trafiku drejt rrugës “Franklin Ruzvelt”, që ishte bllokuar për shkaqe sigurie.

Marketing 2/1

Marketing 2/2

Marketing 2/1

Marketing 2/2

T E

Lajmet e fundit

Loading...