Aleanca për Shqiptarët: Bisedë me qytetarët nga Xhamia e Larme deri tek Lagjja Qendër

Shkup, 4 tetor – “Bashkë me kryetarin e Aleancës për Shqiptarët z.Ziadin Selën, Kryetaren e Asamblesë znj. Vjollcë Berishën, zëdhënësin Flakron Bexhetin, nënkryetarë të partisë e nënkryetarë të degës marshuam nga Xhamia e Larme takuam qytetarë, biseduam me ata, shpërndamë fletushka e deri tek Lagjja Qendër.” – ka shkruar Vullnet Murseli në një postim në Facebook bashkangjitur me një video të cilën mund ta ndiqni më poshtë:

 

http://https://www.facebook.com/plugins/video.php?height=314&href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fvullnet.murseli%2Fvideos%2F588807765649335%2F&show_text=false&width=560&t=0

Related posts

BE-ja e përçarë për Maqedoninë e Veriut dhe Shqipërinë – të shfrytëzohet qeveria teknike në Sofje!

R Zh

Sadi Bexheti flet për humbjen e djalit dhe gruas (VIDEO)

D V

Trajanoski: Punët do t’i vlerësojnë Shkupjanët në ditën e zgjedhjeve, jo sondazhet dhe analistët

Redaksia

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More