Agjencia Zhurnal.mk

Ambasada e SHBA-së me donacion për parandalimin e përhapjes së Covid-19

Shkup, 29 qershor, Zhurnal.mk – Ambasadorja amerikane Kejt Mari Bërnz sot në Prokurorinë Publike të Republikës së Maqedonisë së Veriut përmes Byrosë për luftë ndërkombëtarë kundër narkotikëve dhe zbatimit të ligjit (INL) dorëzoi një donacion nga Shtetet e Bashkuara Amerikës në vlerë prej 35.000 dollarëve amerikanë, si mbështetje për parandalimin e përhapjes së Covid-19.

Në kuadër të këtij donacioni, gjykatat, Akademia për gjyqtarë dhe Prokurorit publike, Këshilli për prokuroritë publik, burgje dhe Drejtoria për ekzekutimin e sanksioneve do të marrin fonde për pastrimin dhe dezinfektimin e sipërfaqeve dhe gjeleve antibakteriale për dezinfektim dhe larje të thatë të duarve.

Marketing 2/1

Marketing 2/2

Marketing 2/1

Marketing 2/2

R ZH

Lajmet e fundit

Loading...
error: Content is protected !!