Agjencia Zhurnal.mk

Ambasadorët vëzhgim në disa qendra votimi

Procesi i votimit në zgjedhjeve lokale të 30 qershorit pritet të ketë një vëmendje të veçantë dhe nga ambasadorët, të cilët kanë zgjedhur disa qendra votimit për të monitoruar nga afër mbarëvajtjen e tij.

Kështu e ngarkuara me punë e Shteteve të Bashkuara të Amerikës në Tiranë, Leyla Moses Ones do të vizitojë një qendër votimit në shkollën “Edit Durham”.

Ndërsa shefja e misionit afatgjatë të monitorimit të OSBE/ODIHR, Audrey Glover do të vizitojë rreth orës 09:00 një qendër pranë shkollës “Vasil Shanto”, në të cilën është e vendosur dhe një KZAZ.

Marketing 2/1

Marketing 2/2

Marketing 2/1

Marketing 2/2

T E

Lajmet e fundit

Loading...