Agjencia Zhurnal.mk

Desktop Under Menu 1

Desktop Under Menu 2

Amir Mjeku në top formë edhe pse i ha 20 qebapa

Gazetari dhe prezantuesi i njohur kosovar, Amir Mjeku, së fundi ka qenë disa herë në shtypin rozë. Media, interesohet të di më shumë se ku është e çfarë bënë, pse është larguar nga ekrani ku ishte shumë aktiv dhe për atë se çfarë ka të re në jetën e tij sentimentale.

Përkundër interesimit, Mjeku, nuk flet dhe duket që nuk merret shumë me ato çfarë thuhen poshtë-e lartë. Në një shkëmbim postesh në Instagram, një shok i tij thotë se gazetari është në gjendje ti hajë deri në 20 qebapa, ndërkaq ky i fundit i kthehet me një post, duke shtuar se i ha 20 copë, por ëshgë “fit” A është e mundur? Se a është bash fit, pritet ta konfirmojmë kur ta shohim sërish në televizion.

Marketing 2/1

Marketing 2/2

Marketing 2/1

Marketing 2/2

T E

Lajmet e fundit

Loading...