Agjencia Zhurnal.mk
Maqedoni

Analizë për efektin nga Kovid-19 ndaj punëtorëve nga ekonomoa joformale dhe punëtorët e përkohshëm

Shkup, 7 maj – Zhurnal.mk – Analiza për efektin e Kovid-19 ndaj punëtorëve, të cilët janë pjesë e ekonomisë joformale dhe punëtorëve të punësuar përkohësisht, përmes masave të propozuara për mbështetjen e tyre, do të paraqitet sot në tryezën e rrumbullakët “A kanë mbetur punëtorë joformalë pa vaksinë ekonomike në kushtet e Kovid-19?”, në organizim të think tank Analitika.

Analiza është hartuar në kuadër të projektit “Përgjigje ndaj efekteve socio-ekonomike të KOVID-19 duke mbështetur grupe të cenueshme të punëtorëve me pagë të ulët, punëtorë që janë pjesë e ekonomisë joformale dhe punëtorët e përkohshëm”, me mbështetje financiare nga Fondacioni Shoqëri e Hapur – Maqedoni.

Organizatorët njoftojnë se ngjarja do të hapet nga ministrja e Punës dhe Politikës Sociale, Jagoda Shahpaska, ndërsa projekti do të prezantohet nga Dançe Danillovska-Bajdevska, drejtoreshë programore e Fondacionit Shoqëri e Hapur – Maqedoni.

Postime të ngjashme

Pendarovski – Kodheli: Maqedonia dhe Shqipëria meritojnë negociatat me BE-në

Zekirija Haxhiu

“Çairçanja” do të zgjerohet me 6 korsi dhe shtigje për biçikleta, do të rrënohen shumë objekte

Zekirija Haxhiu

Dimitrov: Bllokimi i Maqedonisë së Veriut është problem edhe i BE-së

Zekirija Haxhiu

Firmat vendore pjesë e platformës digjitale për rrjetëzim me zinxhirët global të furnizimit

Zekirija Haxhiu

Geer: Të gjithë duam fillim të negociatave sa më shpejtë të jetë e mundur

Zekirija Haxhiu

Spasovski demanton: Nuk ka ndërprerje, ka kërkesa të shtuara për dokumente personale

Bekim Laçi

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Akcepto Më tepër...