Agjencia Zhurnal.mk

Andonovski: Dimova ndau mbi 300 mijë euro për vetura luksoze, tender dhe grante

Shkup, 17 tetor – Stefan Andonovski, anëtar i Komitetit Ekzekutiv të VMRO-DPMNE në lidhjen telefonike të emisionit në Kanal77 në të cilën ishte mysafir Lidija Dimova, tha se sjellja e saj nuk ishte e kotë sepse ajo shpenzoi mbi 300 mijë euro në automjete luksoze, udhëtime jashtë vendit, tenderë dhe grante të miratuara për parukierë me CV për shkrim-leximin në media.

Ne e dimë sa kushtojnë automjetet që i ka blerë Dimova dhe nuk janë automjete të klasit të ulët, prokurimi kushton mbi 100 mijë euro, është humbje, thotë Andonovski.

Ai kritikoi se ekstravaganca është 170 ditë udhëtime jashtë vendit dhe është e kotë të bësh një tender prej mbi 100 mijë eurosh për një kompani të shërbimeve të marketingut dhe shumën prej mbi 300 mijë euro në automjete luksoze, udhëtime jashtë vendit dhe tender.

Dimova flet jologjikisht totale, marrëzi e pastër është se një rregullore e miratuar nga Agjencia Kombëtare mund të jetë në kundërshtim me ligjin e brendshëm, kur ai duhet të veprojë në përputhje me ligjet dhe Kushtetutën e Republikës së Maqedonisë dhe rregulloret ndërkombëtare zbatohen në vend nëse ratifikohen nga ne, ky nuk është rasti me Rregulloren e Agjencisë Kombëtare të udhëhequr nga Dimova, thotë Andonovski.

Andonovski pyeti se si gjatë auditimit, auditori i brendshëm nuk e pa që Dimova po mungon 20,000 euro në para nga buxheti dhe kush është përgjegjës për këtë, asnjë punonjës nuk është përgjegjës për këtë, por kjo është baza për shkarkimin e saj.

Lidhur me dhënien e një granti për sallonin e parukerisë, Andonovski theksoi se si mund të jepen grante për një bashkëpunëtor të Agjencisë dhe një mik i Dimovës.

Marketing 2/1

Marketing 2/2

Marketing 2/1

Marketing 2/2

T E

Lajmet e fundit

Loading...