Anketë e re: PDSH-ja thellon avantazhin në Tetovë, BDI ruan epërsinë në Gostivar

Shkup, 12 tetor – Lidhur me zgjedhjet lokale që do të zhvillohen në Republikën e Maqedonisë së Veriut, që do të mbahen më 17 tetor 2021, agjencioni për hulumtime të opinionit publik “Source”, ka zhvilluar anketën e dytë në disa komuna.

Sipas kësaj ankete, kandidati i PDSH-së Sadi Bexheti prin në Tetovë me 25 për qind, pasuar nga Teuta Arifi me 21 dhe nga ASH-AAA me 12 për qind. Levizja Besa është e katërta me 8.5 për qind. Në Gostivar anketa e Source e nxjerr në epërsi me 34 për qind, para koalicionit ASH-AAA me 24 për qind. Rezultatet e plota të anketës i keni në grafikonet e mëposhtme.

Related posts

Ahmeti takon ambasadoren amerikane Bërns: Ndajmë të njejtat prioritete me administratën amerikane

R Zh

Programerët me pagat më të larta në Maqedoni

Z H

Talat Xhaferi në Konferencën e pestë botërore të kryetarëve të parlamenteve dhe Samitin për luftë kundër terrorizmit

N E

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More